Even voorstellen: Eline Smith!

Graag wil ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe collega binnen Human Business Care: Eline. Zij zal diverse uren per week (en hopelijk steeds meer :-)) meewerken als Human Business Care Professional. Met haar aan boord zijn wij nog beter in staat om ondernemers te begeleiden bij het Succesvol ondernemen met personeel en het waarmaken van hun groeiambities.


"Hi, mijn naam is Eline Smith en ik werk samen met Elise Pikaart voor Human Business Care. De ontmoeting tussen mij en Elise laat zien hoe soms ineens de juiste dingen op de juiste momenten gebeuren.


Ik werkte op het moment dat wij elkaar ontmoetten al als zelfstandig ondernemer. Ik ondersteun ondernemers en managers in hun HR verantwoordelijkheden, zodat zij zich weer volledig kunnen focussen op de kern van hun bedrijf. Mijn aanpak is ook bedrijfskundig. Ik bekijk of het werk dat gedaan wordt zinvol is. En hoe het slimmer georganiseerd kan worden. Mijn ideeën sluiten dus al mooi aan bij de visie van Human Business Care.


Van ‘oorsprong’ ben ik opgeleid tot HRM professional. De afgelopen jaren heb ik een zijstap gemaakt naar een andere commerciële adviesrol. Die ervaringen gebruik ik nu om mijn HR functie verder vorm te geven. Natuurlijk is het belangrijk dat werknemers met plezier en veiligheid kun werk kunnen uitvoeren. En dat ze hier gepast voor beloond worden. Maar er moeten ook resultaten geboekt worden. Het bedrijf heeft winst nodig om te kunnen groeien. Ik breng daarom ook de (naar mijn mening) nodige ‘commerciële HR-pit’ mee.


Ik kijk er enorm naar uit om met de missie van Human Business Care aan de slag te gaan en (groei)ambities van ondernemers te realiseren."


Kennis maken met mij en met Eline? We komen graag in gesprek.


Elise Pikaart, Human Business Care

23 september 2020


Human Business Care zorgt dat jij jouw ambities voor je bedrijf kunt realiseren.


Heb je vragen over dit artikel of wil je meer weten? Ga naar www.elisepikaart.nl

Of plan een vrijblijvende intake en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.65 keer bekeken

Vragen? Stel ze tijdens de gratis intake.

©2020 Elise Pikaart, Human Business Care. 

Kennismaken?
Ik kom graag langs. 

Elise Pikaart

Human Business Care

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

  • White LinkedIn Icon
bedrijfspagina
  • White LinkedIn Icon
persoonlijk profiel