Even voorstellen: Alexandra Maas!

Zo fijn om jullie opnieuw te kunnen voorstellen aan een nieuwe collega. Sinds begin november hebben we Alexandra in het team mogen verwelkomen. Met deze kanjer versterk ik opnieuw Human Business Care en komt het realiseren van mijn plannen en dromen steeds dichterbij. Hieronder stelt ze zich aan jullie voor.


"Hoi, ik ben Alexandra Maas.


Afgelopen zomer ben ik na 27 jaar wonen en werken in (vooral) randstad en buitenland weer terug in Zuid-Limburg en zocht ik naar een organisatie die bij me past. Toen ik de visie van Elise op HR hoorde, wist ik dat ik niet verder hoefde te zoeken. Niet de standaardaanpak, maar zorgen voor maatwerk.


Ik vind het namelijk belangrijk dat mensen doen waar ze goed in zijn. Alleen zo zijn ze duurzaam inzetbaar en hebben ze veel meer plezier in hun werk. Dat zorgt ervoor dat ze niet alleen als persoon excelleren, maar ook als team, als onderneming.


Daarom ben ik ook van mening dat je moet investeren in je personeel. Zorg dat ze trots zijn op het bedrijf waar ze werken. En zie vooral HR als een factor die alle losse schakels verbindt. Geen enkel proces is op zichzelf staand. HR vlecht alle bedrijfsonderdelen samen.


Door mijn achtergrond (ik werkte o.a. voor non-profit, overheid, financiële organisaties, grote internationale organisaties, een startup), weet ik problemen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Daarom moet je voor het verbeteren van processen bij mij zijn. Ik observeer, laat bezinken, en kom tot de essentie.


Ik heb dan ook ontzettend veel zin om met Human Business Care aan de slag te gaan om het ondernemingen te gunnen weer plezier in hun core business te krijgen."


Kennis maken met ons team van slimme doeners? We komen graag in gesprek.


Elise Pikaart, Human Business Care

20 november 2020


Human Business Care zorgt dat jij jouw ambities voor je bedrijf kunt realiseren.


Heb je vragen over dit artikel of wil je meer weten? Ga naar www.elisepikaart.nl

Of plan een vrijblijvende intake en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.62 keer bekeken

Bel of mail voor meer informatie of een kennismaking.

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

CONTACT

©2020  Human Business Care® 

Privacyverklaring
  • Black LinkedIn Icon