Makkelijker managen

De complexiteit in je bedrijf neemt toe naarmate je meer medewerkers krijgt. Als ondernemer (en vakman), word je dan ook vanzelf manager. Toch is het niet vanzelfsprekend dat je als ondernemer een goede leider of manager bent. Het is niet voor niets dat het ontbreken van goed leiderschap één van de grootste obstakels is voor groei. Datzelfde geldt ook voor de medewerkers in je bedrijf die je aanstelt om te managen. Vaak werken die ook operationeel mee in het bedrijf. Of was deze medewerker een senior kracht die is doorgegroeid. Managen is ook voor hen zeker niet altijd makkelijk. Daarom hebben wij een praktische 1-op-1 training ontwikkeld, om het wat eenvoudiger en minder zwaar te maken.

Voor ondernemers of MKB medewerkers die managen

Tijdens de training willen we je eerst kort leren kennen. Wie ben je? Wat is je achtergrond? Waar loop je tegenaan in de praktijk? Maar ook: hoe zijn intern processen die jou moeten ondersteunen ingericht? Samen maken we een plan om te komen tot makkelijker managen. Je krijgt van ons tips en informatie. We bespreken praktijkvoorbeelden en helpen je reflecteren op die situatie met je nieuw verkregen kennis. We sluiten aan bij een drietal 1-op-1 gesprekken die je voert met medewerkers, zorgen samen voor de voorbereiding en evalueren het verloop. Ook sluiten we aan bij een tweetal werkoverleggen, waarna je van ons tips  krijgt.Tot slot krijg je van ons een aantal tools mee om in de praktijk toe te passen.

Doorlooptijd en kosten:

De doorlooptijd voor deze training is gemiddeld een tot zes maanden. Deze bestaat uit drie werksessies van 2 uur, training on the job bij drie individuele sessies met een medewerkers van ong. een uur en twee werkoverleggen  van ong. een uur, plus gezamenlijke voorbereiding en evaluatie. De totale investering voor deze training is € 1875,- excl. BTW

Mensen gaan ergens werken vanwege het bedrijf. 

Ze nemen ontslag vanwege een manager.

 

Vragen? Stel ze tijdens de gratis intake.

©2020 Elise Pikaart, Human Business Care. 

Kennismaken?
Ik kom graag langs. 

Elise Pikaart

Human Business Care

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

  • White LinkedIn Icon
bedrijfspagina
  • White LinkedIn Icon
persoonlijk profiel