Qua ondersteuning in de dagelijkse praktijk zijn vele mogelijkheden denkbaar. En ook hierbij vinden we het belangrijk om datgene te leveren en te realiseren wat jij in je bedrijf nodig hebt en waar je behoefte aan hebt. 

Denkbaar is bijvoorbeeld inzet van extra capaciteit voor HR vraagstukken in combinatie met procesoptimalisatie. Of een training om makkelijker te managen op de werkvloer, in combinatie met het gezamenlijk voorbereiden en voeren van gesprekken met medewerkers. Of het opzetten van nieuwe functiestructuur of rolbeschrijvingen inclusief de bijbehorende functiewaardering. Of een feedbackcyclus. En ga zo maar door. 

Groeien is niet groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid. Een bedrijf kan alleen groeien als de mensen in het bedrijf groeien.

Vertel ons je vraag en wij maken een voorstel plus offerte op maat. 

En kies je voor inzet van een adviseur in je bedrijf? Weet dan dat deze ook dan ondersteund wordt door de collega's van Human Business Care, sowieso met afstemming achter de schermen. Eventueel door vervanging bij verlof op te vangen. Alleen zo word je echt ontzorgt.

Alexandra_edited_edited.jpg

Onze nieuwste aanwinst Alexandra zul je vaak tegen komen bij klanten. Met haar doordachte aanpak en mensgerichte uitstraling is zij voor ondernemers en hun medewerkers een rots in de branding.

Implementatie van het plan op maat of juist 

ondersteuning bij vraagstukken in de dagelijkse

praktijk. Of een combinatie daarvan. 

PRAKTIJK SUPPORT

Wij zien onze klanten als partners en streven naar een lange termijn relatie. Zo ook met:

Thomas, ondernemer

_ bij Thomas begon Elise met het verbeteren van processen. En vooral ook met het voeren van gesprekken met zijn medewerkers om de zoveel tijd, om vervolgens hun vragen en punten van aandacht te kunnen oppakken. Maar ook het ondersteuning bij Werving en Selectie verloopt via ons.

Bel of mail voor meer informatie of een kennismaking.

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

CONTACT

©2020  Human Business Care® 

Privacyverklaring
  • Black LinkedIn Icon