De aanpak. Die maakt het verschil tussen je frustraties over al het brandjes blussen dat je moet doen en het daadwerkelijk bouwen aan je bedrijf. Na een uitgebreide verkenning van jouw bedrijf, je missie en visie, de kernwaarden en kerncompetenties en natuurlijk de doelen en ambities die je hebt, maken wij voor jou een advies op maat. Na bespreking van dit advies, werken we dit uit tot een concreet plan voor de manier waarop je de juiste mensen in je bedrijf de juiste dingen met de juiste uitvoering kunt laten doen. Essentie hierbij is de aansluiting van alle keuzes en activiteiten gericht op het realiseren van de merkbelofte die je aan je klanten doet. Niet meer, niet minder.

De moeilijke beslissingen bij de groei van een bedrijf, hebben betrekking op mensen en hun veranderende rol in het bedrijf. 

Het ontwerpen van jouw plan doen we op basis van door jouw aangeleverde informatie over je bedrijf, aangevuld met gesprekken met jou en (een aantal van) je medewerkers. Dan ontvang je een tussentijdse rapportage. Deze tussenrapportage bespreken we waarna wij na afstemming een verdere verdieping aanbrengen. Vervolg interviews en nader onderzoek biedt dan de basis voor ons advies en het concreet uitgewerkte plan. Op basis van dit advies en plan, kun je vervolgens zelf aan de slag. 

De doorlooptijd voor dit traject, van voorbereiding tot oplevering van het bedrijfsspecifieke plan, is zes weken, tenzij dit qua interviews niet in je bedrijfsplanning te realiseren is. We hanteren vaste trajectkosten voor bedrijven tot 8 medewerkers, bedrijven met 8 - 25 medewerkers en bedrijven met 25 - 50 medewerkers. Voor bedrijven met meer medewerkers maken we een offerte op maat. 

Eline%25252015-2-2020%252520(4)_edited_e

Een van onze adviseurs leidt het project, bijvoorbeeld Eline. Diverse adviseurs interviewen medewerkers. En door de resultaten van de interviews en de verzamelde informatie gezamenlijk te bekijken, kunnen wij een vanuit diverse invalshoeken doordacht en praktisch plan uitwerken.

Een uniek plan ontworpen voor jouw bedrijf en

jouw ambities, bij jouw vraag, behoefte of droom.

PLAN OP MAAT

Wij zien onze klanten als partners en streven naar een lange termijn relatie. Zo ook met:

Karolien, ondernemer

_ Bij het bedrijf van Karolien mochten wij een compleet plan maken om HR op de kaart te zetten. Natuurlijk een invulling van HR die perfect binnen de dynamiek van het bedrijf past. En na het realiseren van de implementatie van alle tools en praktische oplossingen, blijven we haar ondersteunen bij de dagelijkse bedrijfsvoering met personeel.

Bel of mail voor meer informatie of een kennismaking.

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

CONTACT

©2020  Human Business Care® 

Privacyverklaring
  • Black LinkedIn Icon