Waarom ben jij ooit gestart met je bedrijf? 

En? Hoe staat het er nu voor? 

 • heb je het gevoel dat er meer in je bedrijf zit?

 • lukt het je je groeiambities waar te maken?

 • of heb je last van groeipijn en blijf je brandjes blussen?

Human Business Care helpt ondernemers bij de groei van hun bedrijf. En met het nemen van dagelijkse beslissingen m.b.t. personeel.

Als ondernemer ben je een pionier. Een verkenner, onderzoeker, of misschien wel een verkoper. En in ieder geval een vakman. Of vakvrouw. Je bent vol met je business bezig. Je hebt een hoofd vol ideeën, dromen, plannen en ambities. 

De ambities die jij hebt voor jouw bedrijf. En voor jezelf. Daar ben ik benieuwd naar. 

Hoe staat het daarmee? Lukt het je om ondanks de waan van de dag, je ambities waar te maken? En je medewerkers mee te nemen in de koers die je uitzet? 

Als je bedrijf groeit, krijg je steeds meer petten, rollen en aandachtsgebieden. Dat kan een worsteling zijn. Behalve ondernemer word je ook steeds meer manager. Hoe maak je je bedrijf schaalbaar? En hoe breng je meer structuur aan zonder flexibiliteit te verliezen? Hoe ga je om met communicatie en afstemmingsproblemen? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers focus houden en dat alle neuzen dezelfde kant op staan? Hoe zorg je dat je zelf focus houdt en niet ondergesneeuwd raakt in de waan van de dag?

 
 
Spetterde verf

"Mensen blijven gedoe." Een opmerking die we vaak terug horen van de ondernemers met wie wij samenwerken. En het klopt. Naarmate je bedrijf groeit, neemt ook de complexiteit toe. En als je niet oppast, ga je steeds meer brandjes blussen.

Brandjes blussen is emotioneel belastend. Net als personeelsgedoe. Dat vreet energie en dat kost je focus. Het leidt je af van datgene waar je als ondernemer mee zou moeten bezig zijn: je strategie, de operatie en de omzet en cashflow van je bedrijf. 

Dit kun je voorkomen, of, als je je al op dat punt bevindt, overwinnen. Met "Mensen" als vast speerpunt op jouw ondernemersagenda.

Met Human Business Care. 

20200619_150959%20(2)_edited.jpg
 

Wij begeleiden slimme, energieke ondernemers bij de switch van brandjes blussen en frustraties naar het waarmaken van hun groeiambities en oplossen van groeipijn, door “mensen” vanuit hun toegevoegde waarde te benaderen. Met mensen als speerpunt op de ondernemersagenda (naast financiën, sales, productie etc.) faciliteren we de groei van je bedrijf vanuit regie. Dit doen we met behulp van de Human Business Care methode vanuit een eigentijdse en bedrijfskundige benadering van HRM. We werken altijd als team aan jouw vraag en leveren altijd een maatwerkoplossing die aansluit bij de missie, doelstellingen en ambities die jij hebt voor jouw bedrijf. 

Spetterde verf

DE JUISTE MENSEN

DIE DE JUISTE DINGEN DOEN

De moeilijkste beslissingen bij de groei van een bedrijf hebben betrekking op mensen en hun veranderende rol in het bedrijf. Wij helpen jou, zodat jij als ondernemer kunt zorgen dat de juiste mensen de juiste dingen doen.

ONDERSCHEIDENDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Als je je wilt onderscheiden, kun je niet dezelfde mensen, dezelfde arbeidsvoorwaarden en dezelfde HR systemen als concurrenten gebruiken. We stellen een  bedrijfsspecifiek pakket samen speciaal voor jouw bedrijf.

MAKKELIJKER

MANAGEN

Mensen gaan ergens werken vanwege het bedrijf. Ze nemen ontslag vanwege een manager. Met onze praktische training  on the job ontwikkel je jezelf als manager en leidinggevende, op een manier die past binnen jouw bedrijf.

"Enorme passie voor HR! Zowel eq- als iq- technisch blijft ze me verrassen :-). Spread the word!

Karolien, Zendkracht 

 
 • Wij zijn slimme doeners die MKB ondernemers van maatwerk- of kennisintensieve bedrijven (van 0 tot 50 - 60 medewerkers) helpen bij het waarmaken van hun groeiambities. 

 • Wij geloven dat de basis voor een gezonde bedrijfsvoering begint met focus op zowel 'business' (presteren & verbeteren) als op 'human capital' (talent, passie & betrokkenheid). 

 • Vanuit deze bedrijfskundige benadering van HRM begeleiden en ondersteunen wij je bij het succesvol ondernemen met personeel. 

Waarom samenwerken?

Samenwerken met Human Business Care betekent dat je inzet op een partnership gericht op de groei van je bedrijf. Je investeert tijd en geld. Je moet bereid zijn veranderingen door te voeren. We doen niet perse wat je ons vraagt, maar adviseren je over en begeleiden je tot de juiste oplossing voor jouw vraagstuk. We werken vanuit jouw ambities en richten ons op wat nodig is om die te realiseren.

Met strategische denkkracht en een praktische aanpak richten we ons o.a. op:

 • een stevige basis, voor continuïteit en om gezond te kunnen groeien.

 • duidelijkheid over rollen en verantwoordelijkheden; welke medewerker is eindverantwoordelijk voor een proces en wat zijn de kpi's.

 • medewerkers die werken met doelen en daardoor werkzaamheden uitvoeren die bijdragen aan de continuïteit en groei van je bedrijf.

 • een houvast op basis waarvan dagelijkse, maar vooral kritische besluiten genomen kunnen worden. 

​Human Business Care zorgt dat jij jouw ambities voor je bedrijf kunt realiseren. 

Onze Missie? "Mensen" als vast speerpunt op iedere ondernemersagenda. Voor succesvol ondernemen met personeel. En het toekomstbestendig kunnen realiseren van je groeiambities.

 
 
 

Bel of mail voor meer informatie of een kennismaking.

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

CONTACT

©2020  Human Business Care® 

Privacyverklaring
 • Black LinkedIn Icon