Waarom ben jij ooit gestart met je bedrijf? 

En? Hoe staat het er nu voor? 

 • heb je het gevoel dat er meer in je bedrijf zit?

 • lukt het je je groeiambities waar te maken?

 • of heb je last van groeipijn en blijf je brandjes blussen?

Human Business Care zorgt dat jij jouw ambities voor je bedrijf kunt realiseren.

Als ondernemer ben je een pionier. Een verkenner, onderzoeker, of misschien wel een verkoper. En in ieder geval een vakman. Of vakvrouw. Je hebt een hoofd vol ideeën, dromen, plannen en ambities. 

De ambities die jij hebt voor jouw bedrijf. En voor jezelf. Daar ben ik benieuwd naar. 

Hoe staat het daarmee? Lukt het je om ondanks de waan van de dag, je ambities waar te maken? En je medewerkers mee te nemen in de koers die je uitzet? Of om de stap naar je eerste medewerker te zetten? 

Lukt het je jouw talent in te zetten en volop tijd te besteden aan waar je goed in bent? Of blijf je brandjes blussen.

 

En heb je dusdanig vertrouwen in je medewerkers zodat je zaken los kunt laten? Of moet je nog steeds alles controleren en blijf je het gevoel houden dat alles op jou aankomt?

Wij kunnen helpen.

 
 
 • Wij zijn slimme doeners die MKB ondernemers van maatwerk- of kennisintensieve bedrijven (tot zo'n 50 - 60 medewerkers) helpen bij het waarmaken van hun groeiambities. 

 • Wij geloven dat de basis voor een gezonde bedrijfsvoering begint met focus op zowel 'business' (presteren & verbeteren) als op 'human capital' (talent, passie & betrokkenheid). 

 • Vanuit deze bedrijfskundige benadering van HRM begeleiden en ondersteunen wij je bij het succesvol ondernemen met personeel. 

 
Spetterde verf

"Mensen blijven gedoe." Een opmerking die we vaak terug horen van de ondernemers met wie wij samenwerken. En het klopt. Naarmate je bedrijf groeit, neemt ook de complexiteit toe. En als je niet oppast, ga je steeds meer brandjes blussen.

Brandjes blussen is emotioneel belastend. Net als personeelsgedoe. Dat vreet energie en dat kost je focus. Het leidt je af van datgene waar je als ondernemer mee zou moeten bezig zijn: je strategie, de operatie en de omzet en cashflow van je bedrijf. 

Dit kun je voorkomen, of, als je je al op dat punt bevindt, overwinnen. Met "Mensen" als vast speerpunt op jouw ondernemersagenda.

Met Human Business Care. 

 

Wij begeleiden jou en, indien van toepassing, de HR verantwoordelijke in je bedrijf. Samen maken we een concreet en bedrijfsspecifiek actieplan om je menselijk kapitaal zo in te zetten dat het echt van toegevoegde waarde is bij het realiseren van je doelstellingen en dromen (en dus niet je grootste kostenpost of grootste frustratie wordt).  

20200619_150959%20(2)_edited.jpg
 

Aanbod

IMG-20200623-WA0002_edited.jpg
Klankbord
voor  MKB ondernemers
voor HR verantwoordelijken in het MKB
De juiste mensen die de juiste dingen doen.
Onderscheidende arbeidsvoorwaarden
Makkelijker managen
Toekomstbestendig groeien
Spetterde verf
voor HR verantwoordelijken in het MKB
voor MKB ondernemers
Spetterde verf

"Enorme passie voor HR! Zowel eq- als iq- technisch blijft ze me verrassen :-). Spread the word!

Karolien, Zendkracht 

Waarom samenwerken?

Als slimme ondernemer weet je dat je medewerkers het belangrijkste kapitaal in je bedrijf zijn. Goed HR-beleid leidt tot betere prestaties van je bedrijf en tot beter gemotiveerde en meer tevreden medewerkers. Hoe je dat voor elkaar krijgt zal je misschien minder duidelijk zijn. Daar zijn wij voor.

Samenwerken met Human Business Care betekent dat je inzet op een partnership gericht op de groei van je bedrijf. Je investeert tijd en geld. Je moet bereid zijn veranderingen door te voeren. We doen niet perse wat je ons vraagt, maar adviseren je over en begeleiden je tot de juiste oplossing voor jouw vraagstuk. We werken vanuit jouw ambities en richten ons op wat nodig is om die te realiseren.

Ben je alleen maar op zoek naar een personeelshandboekje of iemand om wat operationele HR zaken van je over te nemen, dan moet je niet bij ons zijn. Want samenwerking met ons levert iets veel fundamentelers en krachtigers op. 

Met strategische denkkracht en een praktische aanpak richten we ons o.a. op:

 • een stevige basis, voor continuïteit en om gezond te kunnen groeien.

 • duidelijkheid over rollen en verantwoordelijkheden; welke medewerker is eindverantwoordelijk voor een proces en wat zijn de kpi's.

 • medewerkers die werken met doelen en daardoor werkzaamheden uitvoeren die bijdragen aan de continuïteit en groei van je bedrijf.

 • een houvast op basis waarvan dagelijkse, maar vooral kritische besluiten genomen kunnen worden. 

 • inzicht in je medewerkersbestand en het aanwezige (top)talent, plus hoe je dit kunt werven en behouden.

 • aantrekkelijkheid als werkgever. 

 • het daadwerkelijk realiseren van de Groei van je bedrijf (eerst kwalitatief, dan kwantitatief).

Onze Missie? "Mensen" als vast speerpunt op iedere ondernemersagenda. Voor succesvol ondernemen met personeel. En het toekomstbestendig kunnen realiseren van je groeiambities.

 
 
 

Bel of mail voor meer informatie of een kennismaking.

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

CONTACT

©2020  Human Business Care® 

Privacyverklaring
 • Black LinkedIn Icon