Dit pioniergesprek is geschikt voor verschillende vraagstukken. Bijvoorbeeld wanneer je behoefte hebt aan een gericht advies voor een bepaalde situatie in je bedrijf. Of wanneer je de mogelijkheden voor een volgende stap met je bedrijf wilt verkennen. Als je nadenkt over uitbreiding van je bedrijf met personeel. Of juist omdat je erover denkt om je bedrijf te verkopen, te stoppen met ondernemen, of je bedrijf te laten krimpen. Of om elke andere reden waarom je met ons over je bedrijf, je ambities of je personeel wilt spreken. 

Een groeiend bedrijf wordt steeds complexer. Regelmatige 1-op-1 gesprekken zorgen voor de juiste focus.

Dit gesprek duurt zo'n 1,5 tot 2 uur. Aangezien we je ter voorbereiding al wat vragen stellen over je bedrijf en de situatie, kunnen we zodra we om tafel zitten direct de diepte in. Op basis van de door jou geschetste context en je vraag krijg je direct een gericht en concreet advies. 

Mocht blijken dat verdere verkenning van de situatie nodig is om je van een gedegen advies te kunnen voorzien, dan zullen we ook dat aangeven. Dit hangt af van de complexiteit van jouw oorspronkelijke vraag.

elise%25202_edited_edited.jpg

Het pioniergesprek wordt meestal gevoerd door Elise. Als gedreven ondernemer en ervaren adviseur is zij in staat om snel tot de kern van jouw vraag te komen en je te voorzien van een concreet en bedrijfsspeciek advies.

Investeer 2 uur van je tijd en je kunt weer door.

Maar dan, net wat wijzer dan voorheen.

PIONIERGESPREK

Wij zien onze klanten als partners en streven naar een lange termijn relatie. Zo ook met:

Koen, ondernemer

_ we begeleidden Koen in de stap van werknemer naar ondernemer. En eigenlijk op ieder moment dat hij een groot besluit wilde nemen voor zijn bedrijf, neemt hij contact op en spreken we elkaar. Na zo'n gesprek kan hij altijd weer verder. 

Bel of mail voor meer informatie of een kennismaking.

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

CONTACT

©2020  Human Business Care® 

Privacyverklaring
  • Black LinkedIn Icon