Klankbordgesprekken

Eigenlijk zou iedere ondernemer en iedere HR verantwoordelijk in het MKB een klankbord moeten hebben. Maar wanneer in je eentje meewerkend eigenaar bent, of als enige verantwoordelijk bent op het gebied van HR, wie is dan je klankbord?

 

In dat geval kun je bij ons terecht. Voor onafhankelijke en deskundige feedback, voor advies bij een vraagstuk of simpelweg om het hart te luchten. 

Voor ondernemers:

  • Bij het nemen van een strategisch besluit, om de balans met je persoonlijke leven op te maken, of het gedoe van de dagelijkse praktijk te bespreken. Ook als je net gestart bent en nog geen personeel hebt.

Voor HR verantwoordelijken

  • Om vakinhoudelijke vraagstukken voor te leggen, jouw positionering in het bedrijf te bespreken, of een duidelijke jaar-/ prioriteitenkalender te maken. 

 

Tijdsduur en kosten:

Een klankbordsessie duurt gemiddeld twee uur. En als we elkaar eenmaal kennen en wij je bedrijf kennen, kun je ons altijd bellen. Je kunt dan bij ons terecht op die momenten dat je ons nodig hebt. En natuurlijk structureel een of meerdere keren per jaar. Jij bepaalt wat voor jou het beste werkt. Je investeert € 247,- excl. BTW per sessie.

Een groeiende organisatie wordt steeds complexer. Regelmatige 1-op-1 gesprekken zorgen voor de juiste focus.

 

Vragen? Stel ze tijdens de gratis intake.

©2020 Elise Pikaart, Human Business Care. 

Kennismaken?
Ik kom graag langs. 

Elise Pikaart

Human Business Care

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

  • White LinkedIn Icon
bedrijfspagina
  • White LinkedIn Icon
persoonlijk profiel