Basis

De HR Strategie bepalen.

Hoe doen we dat? 

Eerste verzamelen we informatie. Over je bedrijf, de missie, visie, doelstellingen, ambities en kernwaarden. Over de markt en de sector waarin je bedrijf beweegt en hoe dynamisch die is. Over hoe de arbeidsmarkt er voor jouw bedrijf uit ziet. Over ontwikkelingen die je verwacht, intern of extern. Over wat jij belangrijk vindt qua personeel. En alles wat je verder nog relevant is. Op basis van die informatie bepalen we wat er binnen je bedrijf nodig is (qua personeelszaken) om jouw bedrijfsplannen te realiseren. 

Wat levert dat op?

1. Strategische HR doelen die:

  • een positieve bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstellingen van je bedrijf. 

  • een handvat bieden voor de inzet van HR tools/instrumenten en ad hoc maatregelen/ oplossingen. 

2. Uitgangspunten per HR instrument, waaruit duidelijk blijkt op welke manier de HR instrumenten integraal moeten worden ingezet.

3. Een plan hoe je ervoor zorgt dat je dit ook in je dagelijkse praktijk kunt toepassen. En als je wilt, helpen we je met de implementatie.

Oh ja. Geen pagina's dik beleid. Wel een aantal sheets met to the point en visuele weergave.  Om dagelijks bij de hand te houden. En makkelijk te kunnen bekijken.

Wat kost dat? 

Je investeert tijd en geld. Na een vrijblijvende en kosteloze intake maken wij een offerte op maat voor je. 

De HR Strategie bepalen. Dat doe je niet zomaar. Dat doe je omdat je je medewerkers en hun skills optimaal wilt inzetten. Omdat je hen met hun kennis in huis wilt houden. En omdat je, als het kritisch wordt, de juiste beslissingen wilt kunnen nemen. Beslissingen die passen bij de ambities en doelstellingen die je voor je bedrijf hebt. Doordacht dus. En slim. Niet alleen voor nu, ook voor de langere termijn.

 

Vragen? Stel ze tijdens de gratis intake.

©2020 Elise Pikaart, Human Business Care. 

Kennismaken?
Ik kom graag langs. 

Elise Pikaart

Human Business Care

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

  • White LinkedIn Icon
bedrijfspagina
  • White LinkedIn Icon
persoonlijk profiel