Onderscheidende arbeidsvoorwaarden

Waardoor voegt jouw bedrijf waarde toe? Wat maakt dat klanten naar jou toe komen en niet naar je concurrent? 

Het antwoord op die vragen ligt niet bij je product of bij je dienst. Dat zit in de kernwaarden die je als bedrijf hanteert en de manier waarop je jouw product of dienst in de markt positioneert. Daar horen mensen bij die passen bij die positionering en dus bij de kernwaarden van je bedrijf. Mensen die net zo onderscheidend zijn als jouw bedrijf. Die hetzelfde DNA hebben. En om die mensen aan te trekken en te behouden heb je arbeidsvoorwaarden en HR systemen nodig die daarbij passen. In twee stappen zetten wij voor jouw bedrijf een passend en onderscheidende HR strategie op.

Stap 1.

Eerste verzamelen we informatie. Over je bedrijf, de missie, visie, doelstellingen, ambities en kernwaarden. Over de markt en de sector waarin je bedrijf beweegt en hoe dynamisch die is. Over hoe de arbeidsmarkt er voor jouw bedrijf uit ziet. Over de arbeidsvoorwaarden en HR systemen die je op dat moment hanteert. En over hoe concurrenten zich in de arbeidsmarkt positioneren.

Stap 2.

Op basis van die informatie bepalen we een HR strategie voor je arbeidsvoorwaarden waarmee je jouw bedrijfsplannen kunt realiseren. Je krijgt van ons een onderbouwd voorstel waarbij we enerzijds een advies geven over zaken als salaris, bonus en prestatiebeloning, en ook welke vormen van scholing, ontwikkelfaciliteiten en beoordeling het best passend zijn. En mocht je ons voorstel willen doorvoeren, dan ondersteunen wij je natuurlijk bij de implementatie.

Doorlooptijd en kosten:

De doorlooptijd voor dit traject is tussen de drie en zes maanden. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van je bedrijf. Na een kosteloze kennismaking maken we een inschatting van de benodigde tijd, duur en kosten en ontvang je van ons een offerte.

Als je je wilt onderscheiden, kun je niet dezelfde mensen, dezelfde arbeids-voorwaarden en dezelfde HR systemen als concurrenten gebruiken. 

 

Vragen? Stel ze tijdens de gratis intake.

©2020 Elise Pikaart, Human Business Care. 

Kennismaken?
Ik kom graag langs. 

Elise Pikaart

Human Business Care

support@elisepikaart.nl

Tel: 06 19 45 25 76

Urmond, Limburg

KvK 67581048

BTW NL001834543B41

NL16 KNAB 0259252778

  • White LinkedIn Icon
bedrijfspagina
  • White LinkedIn Icon
persoonlijk profiel